Uredski prostor za zakup, centar grada - 460 m2 - Spiller Farmer

Uredski prostor za zakup, centar grada – 460 m2

Opis

Zgrada je smještena u strogom centru grada, u samom srcu Zagreba, u Draškovićevoj ulici, svega par minuta hoda od glavnog gradskog trga – Trga bana Josipa Jelačića.
Pristup zgradi je lako moguć tramvajskim prijevozom, s brojnim tramvajskim linijama koje voze kroz Draškovićevu ulicu, kao i pješke te osobnim automobilom. U neposrednoj blizini nalaze se brojne trgovine, kafići i restorani, kao i stambeni i poslovni objekti te administrativne i kulturne institucije.
Atraktivni uredski prostori, fleksibilnog rasporeda, nalaze se na drugom i trećem katu poslovne zgrade. Zgrada je 2012. godine kompletno renovirana, s novim instalacijama i nosivom konstrukcijom te je nakon potresa dobila zelenu naljepnicu.
Prostor na drugom katu, površine cca. 230 m² raspolaže sa dva ulaza, dva bloka sanitarnih čvorova, čajnom kuhinjom, server sobom te prostranim i svijetlim radnim prostorijama.
Prostor na trećem katu, površine cca 216 m² ima jedan ulaz, jedan blok sanitarnih čvorova, terasu površine cca. 60 m² (obračunski 15,75 m²) s koje se pruža prekrasan pogled na katedralu te je podijeljen na više uredskih prostorija. Svi prostori su klimatizirani i opremljeni kompletnom infrastrukturom. Zgrada je opremljena liftom. 

Osoba za kontakt

Mirna Nguyen

Kontaktirajte nas

Slične nekretnine

Osoba za kontakt

Mirna Nguyen
© Spiller Farmer. All Rights Reserved