Imanje i maslinik 36.000m2 sa građevinskom dozvolom – Skrbčići – Krk

Opis

Unikatan luksuzni projekt i imanje na cijelom sjevernom Jadranu i šire po uzoru na Toscanu!
Prodaje se privatno imanje na otoku Krku u naselju Skrbčići. Na imanje se ulazi privatnim makadamskim putem direktno sa magistrale a izlazi se također privatnim makadamskim putem direktno u selo Pinezići. Time se omogućava kompletna privatnost a opet pristup svim urbanim sadržajima. Imanje je vezano prometno uz selo, ali buduća kuća je smještena 150m od magistrale i 170m zračne linije udaljenosti od prve kuće i prema oboje ima tampon zonu od šume što omogućava potpunu tišinu i privatnost. Na ulazu i izlazu sa imanja se nalaze željezna vrata koje onemogućavaju pristup bilo kome osim vlasnicima.
Buduća kuća je projektirana kao da levitira na umjetnom brdu u sredini imanja, neposredno uz masline, čime se omogućava potpuni i neometani pogled prema moru i otoku Cresu. Također, iz kuće se ne vidi niti jedna kuća iz sela što omogućava neometanu privatnost, samo potpuni pogled na more sa uzvisine. Građevinska dozvola je pravomoćna od 18.3.2024. i kuću je projektirao poznati arhitekt Idis Turato. Ideja projekta je jednostavnost, čistoća i uklapanje u okoliš tom istom jednostavnošću, a opet luksuzom. Kuća je osmišljena kao prizemna četverosobna vila sa bazenom tlocrtne projekcije 199,98 m2  i 100 m2 podruma/garaže. Kuća je osmišljena kao dvije zasebne kuće u jednoj koje su odvojene lounge prostorom oko bazena i kuhinjom. Svi tlocrti i vizualizacije buduće kuće nalaze se u slikama. 
Na 21.000m2 se nalazi šuma, a na 15.000m2 parcele se nalaze nasad 350 maslina. Cijelo imanje i masline su brižno održavane i uzgajane ekološkim načinom poljoprivrede već niz godina. 
VAŽNO! Budući kupac uz imanja dobiva besplatno održavanje cijelog imanja putem ugovora sa lokalnom tvrtkom koja se brine o cijelom imanju i kompenzira svoj trud maslinama sa posjeda.
Uz besplatno održavanje cijelog imanja, vlasnik imanja ima pravo na 5% od godišnje proizvodnje ekološkog maslinovog ulja iz vlastitog maslinika. Maslinik je mlad/star 10 godina i u vrhunskom je stanju!
NAPOMENA: Mogućnost dogovora sa građevinskim tvrtkama za partnerstvo oko ulaska u projekt i gradnje kuće.
Cijelo imanje je uredno ograđeno ogradom i suhozidom.
Kupac NE plaća agencijsku proviziju!
Više informacija na upit! 

Osoba za kontakt

Tomislav Ptiček

Kontaktirajte nas

Osoba za kontakt

Tomislav Ptiček