Spiller Farmer

Hrvatska podružnica međunarodne tvrtke Spiller Farmer osnovana je u Zagrebu 2003. godine. Od tada smo stekli bogato iskustvo u pružanju usluga savjetovanja i posredovanja pri zakupu trgovačkih i uredskih prostora, prodaji zemljišta i objekata te savjetovanju investitora i developera u zahtjevnim projektima.

U naše kvalitete se između ostalog ubrajaju: izrada i sastavljanje investicijskih studija, savjetovanje i posredovanje pri zakupu uredskih i trgovačkih prostora, te analize i procjene zemljišta te investicijskih projekata. Spiller Farmer u svom poslovanju koristi bogato međunarodno iskustvo i izgrađeni know-how koji u kombinaciji s našim dobrim poznavanjem lokalnog tržišta našim klijentima nudimo visoko kvalitetne usluge.

Naša misija

Naša misija je kroz dugodišnje međunarodno iskustvo i konkurente razine znanja nastaviti stvarati iznimne rezultate. Spiller Farmer prateći svjetske trendove i implementirajući ih lokalno ulaže u civilno društvo, podiže razinu transparentnosti tržišta te stvara povjerenje kod mnogobrojnih klijenata.

Naša vizija

Naša vizija je ulagati u zaposlenike, iskustvo i znanja te implementirati ih u zajednicu te tako ostati jedan od vodećih lidera na tržištu nekretnina. Svakim danom naporno radimo kako bi svojim klijentima kreirali najbolja rješenja , potakli ih na inovacije te spojili s idealnim opcija prema njihovom izboru.

Naš tim

Patrick Franolić

Managing director

Katarina Celinić

Director’s Assistant and Office Manager

Nataša Klobučar

Court expert for architecture, construction and real estate valuation

Lea Uroš Gregorec MRICS

Head of Retail and Transaction Services​

Renata Vlašić Novaković

Senior Consultant
Retail Services

Ivana Lola Jurin

Junior Consultant
Retail Services

Mirna Nguyen

Head of Office Services

Tomislav Ptiček

Consultant
Office Services

Lovro Šprem

Senior Consultant Secured
Receivables and Work Out Services

Danijela Sinković

Junior Consultant
Valuation, Investment and Advisory Services

Janja Đurđek Lampić

Consultant
Valuation, Investment and Advisory Services

Ana Muravec

Senior Consultant
Valuation, Investment and Advisory Services

Kontaktirajte nas!