Procjena vrijednosti nekretnina

Donosite informirane odluke!

Vrednovanje nekretnina danas je važnije nego ikad prije. Zahtjevi za vrednovanjem nekretnina neprestano rastu i mnogi sudionici na tržištu postali su značajno svjesniji rizika. Određivanje tržišne vrijednosti i razumljivi prikaz parametara koji se odnose na vrijednost presudni su čimbenici za kreditiranje, u fazi kupnje i prodaje, u izvještavanju investitora ili u svrhu računovodstva. Naše usluge pružaju uvid u osnovne podatke o nekretnini i na tržišnu dinamiku koja se odnosi na vrijednost.

Izrađujemo procjene nekretnina za sve vrste i veličine nekretnina, za komercijalne, uredske , maloprodajne , industrijske i logističke te hotele, pojedinačne nekretnine, zemljišta i portfelje koji se koriste u stambene svrhe.

Naši procjenitelji nekretnina kao članovi RICS-a i ovlašteni sudski vještaci za arhitekturu, graditeljstvu i procjenu vrijednosti nekretnina osiguravaju Vam najvišu razinu kvalifikacija i iskustva. Kao klijent, uvijek se možete osloniti na transparentnost, pridržavanje datuma isporuke, neutralnost i diskreciju.

Što Spiller Farmer nudi

Usluge savjetovanja

Retail Services

Odjel maloprodajnih prostora nudi cijeli niz usluga koje će zadovoljiti specifične potrebe naših klijenata…

Usluge savjetovanja

Office Services

Zastupamo klijente prilikom posredovanja pri zakupu i kupoprodaji uredskih prostora te nudimo…

Usluge savjetovanja

Land and Industrial Services

Predani smo izradi strategije koja našim klijentima štedi novac, vrijeme i resurse. Kroz identifikaciju…

Kontaktirajte nas!