Novska – Hala na prodaju!

Opis

Predmetna nekretnina smješten je na širem području grada Novska, udaljena 500 m od autoceste A3 koja povezuje Zagreb s istočnim dijelom Hrvatske, graničnim prijelazom Bajakovo sa Srbijom te graničnim prijelazom s Bosnom i Hercegovinom.
Neposrednu okolinu objekta čini poduzetnička zona Novska zapad s izgrađenim poslovnim objektima. Nekretnina je povezana s izravnim pristupom javnoj prometnoj površini – uređena cesta standardnih dimenzija sa dvosmjernim promet vozila, spojena je na komunalnu infrastrukturu objekata te raspolaže zemljištem koje je ograđeno – parking i prihvat automobila i kamiona je moguće na internoj cesti i parking u sklopu parcele.
Nekretnina je samostojeći objekt koji se sastoji od prizemlja i kata, koji čine proizvodni pogon, ured i skladišni prostor.
Održavanje nekretnine je vrlo uredno i to u natprosječnom stanju u odnosu na slične nekretnine u Hrvatskoj. Skladište i proizvodnja opremljeni su podnim grijanjem, dok se uredi griju radijatorima. Između ostalih instalacija, Nekretnina je opremljena ventilacijom, video nadzorom, alarmom i protupožarnom opremom alarm, te hidrantsku mrežu.
Također, nekretnina pruža mogućnost investicijskog ulaganja obzirom da se unutar nje nalazi zakupnik.
Kontaktirajte nas za više informacija!
Agencijska naknada iznosi 2% + PDV! 

Osoba za kontakt

Tomislav Ptiček

Kontaktirajte nas

Osoba za kontakt

Tomislav Ptiček