Osijek

Osijek

Objekt dostupan za prodaju se nalazi u jugozapadnom dijelu grada Osijeka unutar industrijsko-poslovne zone koja se nalazi uz glavnu cestu Svetog Leopolda Bogdana Mandića 111A te je jedna od najprometnijih prometnica u Hrvatskoj koja povezuje centar grada Osijeka (3 km) s Čepinom i autocestom Slavonikom (A5, 11 km).

Većina poslovnih aktivnosti grada odvija se unutar ove zone. Gradski trgovački centri Portanova Osijek i Avenue Mall Osijek nalaze se u neposrednoj blizini objekta, a zbog blizine carinskog terminala prisutni su većinom prodajni saloni automobila kao npr. BMW Tomić & Co., Škojo, Auto smile, Fornix, Auto Aurum, Auto centar Kotromanović, Os (rabljeni) automobili, Auto sajam, Pulse Rent-a-Car, prodavaonice autodijelova Tokić i Inter Cars.

Za istaknuti je prisutnost prodavaonica namještaja Lesnina XXXL, Prima, JYSK i Hobi partner-namještaj po želji, ali i distributivnog centra Konzum i VELPRO.

Objekt je u upotrebi kao poslovno-skladišna višenamjenska hala s uredima. U prizemlju s ulične strane smješteni su poslovni prostori za razne namjene, a na katu se nalaze uredski prostori. S južne strane zgrade nalazi se skladišni prostor bez kata.

Ukupna površina objekta je 1.796,56 m² neto površine, a objekt se nalazi na parceli površine 3.385 m2. Zemljište je locirano u gospodarskoj zoni i na susjednim zapadnim, južnim i istočnim parcelama izgrađene su poslovne građevine, dok sa sjeverne strane prolazi glavna cestovna prometnica naziva Svetog Leopolda Bogdana Mandića na relaciji Osijek – Čepin. Nekretnina ima osiguran parking s prednje strane za osobne automobile, a za kamione sa stražnje strane.

Kontaktirajte nas!

Hidden
Ime(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.